25 Nisan 24, Perşembe

Dieci Icarus 40.17 teleskopik yükleyicilerde avantajlı uzatılmış garanti kampanyası

Temsa İş Makinaları distribütörlüğünü yürüttüğü Dieci için avantajlı bir uzatılmış garanti kampanyası başlattı. 31 Aralık’a kadar geçerli kampanya kapsamında Dieci’nin inşaat uygulamalarında yüksek performans sunan teleskopik yükleyicisi Icarus 40.17, 3 yıl/4000 saat garanti ve manuel transpalet hediyesiyle kullanıcılara sunuluyor.

Temsa İş Makinaları Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Dieci için kullanıcılara kolaylık sunan bir garanti kampanyası başlattı. Garanti kampanyası kapsamında ek ödeme gerektirmeyen 3yıl/4000* saat standart garantisiyle birlikte, Dieci Icarus satın alımlarında Crown PTH50 manuel transpalet kullanıcılara hediye olarak verilecek. Temsa İş Makinaları tarafından Dieci için düzenlenen uzatılmış garanti kampanyasıyla birlikte kullanıcıların, satış sonrası servis ve bakım hizmetlerinde karşılaşabilecekleri masrafların minimize edilmesi hedefleniyor.

İnşaat Sahalarında Farklı Uygulamalarda Yüksek Verimlilik

Dieci’nin Icarus 40.17 modeli, gücü, dayanıklılığı ve kaldırma yüksekliğiyle özellikle inşaat ve endüstriyel taşımacılığın olduğu alanlarda tercih ediliyor. 125 beygirlik nominal güç sağlayan Fiat motoru ve tozun motora girmesini engelleyen kaput dizaynıyla tozlu ve zor koşullarda etkin performans gösteriyor. 4 tona varan yükleri kolaylıkla taşıyabilen modelin ataşmanları da kolaylıkla ve hızlıca değiştirilebiliyor, yüksek manevra kabiliyeti ile 4.4 metre yarıçapta dönebiliyor. Değişken kapasiteli hidrostatik tahrik sistemi sayesinde ise 2.5 tona kadar olan yükleri 16.9 metre yüksekteki bir noktaya hassas ve güvenli bir şekilde çıkarabiliyor. Güçlü ses yalıtımı, klimalı ve otomatik süspansiyonlu koltuklara sahip kabini ile operatörün dış koşullardan olumsuz etkilenmesi önlenerek konforlu bir çalışma alanı sunuyor, böylece operatör verimliliğini de artırıyor.

Dieci’nin inşaat alanlarının gözde teleskopik yükleyici modeli Icarus 40.17 için geçerli olan bu avantajlı leasing kampanyasından faydalanmak isteyenler detaylı bilgiye www.dieci.com.tr  veya 0 850 480 1 846 numaralı müşteri iletişim hattından erişebilecekler.

*Hangisi daha önce dolarsa

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler