25 Nisan 24, Perşembe

ELS Lift, Platformers Days’de Ürünlerini Sergiledi

Personel yükseltici platform sektöründe Türkiye’nin öncü üreticisi olan ELS Lift, 7 yıldır Almanya bayisi olarak iş birliği yürüttüğü Kunze Grup ile Platformers Days fuarında ürünlerini kullanıcı ile buluşturdu.

10-11 Eylül tarihleri arasında Almanya – Messe Karlsruhe’de gerçekleşen Platformers Days,  her sene Avrupa pazarındaki tüm önemli kilit oyunculara ev sahipliği yapmaktadır. Etkinliğe Türkiye’den katılım gösteren tek firma her sene olduğu gibi bu senede ELS Lift olurken, Almanya distribütörü Kunze Grup’un standında ziyaretçilerini ağırladı.

Low-Level Access Serisi Platformlara Büyük İlgi

Sektörün en önemli etkinliklerinden biri olan organizasyonda, ELS Lift hafif tip makaslı grubundaki ürünleri ile ilgi çekti. Son yıllarda bu kategorideki ürünlerini genişleten ELS Lift, Junior 5.5 SP ile ziyaretçilerden tam not aldı. Daha çok iç mekân kullanımına uygun olan düşük seviyedeki erişim ekipmanlarının kolay demontaj olarak, yer kaplamaması ile dikkat çekmektedir. Standart bir kapı ve asansörden geçebilecek şekilde tasarlanmış olmaları kullanıcıya büyük avantaj sağlamaktadır.

ELS Lift İhracat ve EMEA İş Geliştirme Müdürü Alistair Palacıoğlu, fuarda ilgi gören Junior 5.5 SP ve fuar ile ilgili görüşlerini şu şekilde dile getirdi: “Uzun bir aradan sonra nihayet yüz yüze etkinliklere başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi döneminde sektörü bir araya getiren fuar, sergi, gösteri ve konferansların sadece hedef kitlemize ulaşma imkanı sağlamakla kalmayıp, satın alma süreçlerinde karar verme aşamasını da büyük ölçüde etkilediğini, böylece kullanıcının elini taşın altına soktuğunu hissettik. İki gün süren fuar boyunca, düşük seviye makaslı platform kategorisindeki ürünlerimiz Almanya pazarından olumlu geri dönüşler aldı. İlgili kategorinin en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan Junior 5.5 SP; kullanıcısına yüksek kapasiteli aküleriyle, uzun süreli ve kesintisiz çalışma imkânı sağlarken, akıllı şarj cihazları sayesinde makine şarj kullanımına dair döngüleri sağlayıp takip edilebilirlik sunmaktadır. 660 kilogram ağırlığı ile sınıfının en hafif makinesi olan Junior 5.5 SP, otomatik kapanan salon door tasarımı ile oldukça yenilikçidir. Demontaj özellikli balkonu ile taşıma sırasında yerden tasarruf ettirerek, montaj-demontaj işlemlerinin oldukça kısa sürmesi sebebiyle hem zamandan kazandırır hem de operatöre kolaylık sağlamaktadır. Oransal joystick ile hassas sürüş keyfi yaşatan bu makine; sessiz ve sıfır emisyonlu çalışma alanına sahip özelliği sayesinde çevre dostu bir üründür.’’

Benzer Yazılar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Eklenenler